10 ιδέες για εύκολα χτενίσματα φέτος στις γιορτές

You are currently viewing 10 ιδέες για εύκολα χτενίσματα φέτος στις γιορτές

Η καλύτερη στιγμή του χειμώνα είναι ίσως όταν ξεκινάμε τις προετοιμασίες για τις γιορτές! Όταν όμως σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τα μαλλιά σου σε πιάνει πανικός!


Χτένισμα #1: Στέκα με πέρλες

Σίγουρα μπορείς να βάλεις, αν θέλεις, ένα απλό μαύρο λαστιχάκι ή μία απλή μαύρη στέκα, αλλά θέλεις πραγματικά να μοιάζεις με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες στο πάρτι; Δεν το νομίζω. Γι’ αυτό κάνε την εμφάνιση σου με μια στέκα που είναι διακοσμημένη με πέρλες, βάλε λίγο ζελέ στα μαλλιά σου και βαλ’ την στο κεφάλι σου με προσοχή!

Χτένισμα #2: Πλεξούδα στεφάνι

Δώσε την εντύπωση ενός αγγέλου φέτος στις γιορτές με αυτήν την πλεξούδα στεφάνι και διακόσμησε την με ένα χρυσό κόσμημα, ειδικό για μαλλιά. Μην ξεχάσεις όμως να στερεώσεις τα μαλλιά σου με φουρκέτες και φυσικά ψέκασε τα με λακ για να παραμείνουν όλα στη θέση τους!

Χτένισμα #3: Wet Hair

Σε περίπτωση που σκεφτόσουν να κάνεις ένα wet hair look, αν σου ταιριάζει, τότε ναι πρέπει σίγουρα να τα φτιάξεις έτσι τα μαλλιά σου! Είναι ένα τέλειο σικάτο χτένισμα και ειδικά για γιορτινές περιστάσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις ένα καλό ζελέ ή κρέμα για τα μαλλιά και να προσθέσεις στο τέλος λίγη γυαλιστερή λακ για να έχεις και λάμψη!

Χτένισμα #4: Κυματιστά μαλλιά

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα χτενίσματα που θα μπορούσες να κάνεις! 1) είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο χτένισμα και δεν χρειάζεσαι πολύ κόπο για να το καταφέρεις 2) πιάνει σε κάθε τύπου μαλλί! Χρειάζεσαι απλά ένα spray με θαλασσινό νερό, κάνε απαλές μπούκλες με το σίδερο μαλλιών και μετά διαπέρασε τις μπούκλες σου με τα δάχτυλα σου και… βουαλά! Έχεις τα πιο όμορφα κυματιστά μαλλιά!

Χτένισμα #5: Κλασική κοτσίδα

Κοίταξε, δεν χρειάζεται να «τρελαίνεσαι» με το πως θα κάνεις τα μαλλιά σου τα Χριστούγεννα. Καμιά φορά το απλό και κλασσικό είναι αυτό που χρειάζεσαι! Το απλό είναι πάντα πιο όμορφο και μην ξεχνάς να περνάς μια στρώση από ζελέ τα μαλλιά σου για να «καθίσουν» και να μην πετάνε!

Χτένισμα #6: Κυματιστά μαλλιά με διακοσμημένες τσιμπιδάκια

Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν, όχι, τα τσιμπιδάκια δε θα λείπουν από την φετινή σεζόν! Κάνε τα μαλλιά σου σγουρά με την φισούνα και μετά βάλε τρία ή τέσσερα διακοσμημένα τσιμπιδάκια -με πέρλες κατά προτίμηση- στο πλάι του κεφαλιού σου!

Χτένισμα #7: Μισά πάνω και μισά κάτω

Μετά από την κλασική ερώτηση που κάνουμε, «τι να φορέσω σήμερα;» έχουμε την ερώτηση νο2 «να φτιάξω τα μαλλιά μου πάνω ή κάτω;». Αυτό το χτένισμα είναι πολύ σικάτο και δε θα σου πάρει ώρες για να το φτιάξεις

Χτένισμα #8: Αλογοουρά με κλιπ πέρλας

Αν δεν φοράς πέρλες στο λαιμό σου ή στα αφτιά σου φέτος στις γιορτές, τότε οφείλεις στον εαυτό σου να βάλεις την πέρλα στα μαλλιά σου! Ένα κλιπ με πέρλες αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και εύκολα χτενίσματα και σίγουρα πάνε την αλογοουρά σου σε άλλο επίπεδο!

Χτένισμα #9: Ψαροκόκκαλη πλεξούδα

Μια ψαροκόκκαλη πλεξούδα είναι το τέλειο χτένισμα για τις γιορτές. Όχι μόνο για το στιλ του, αλλά και επειδή όταν την λύσεις θα έχεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά. Αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις εύκολα tutorial στο YouTube!

Χτένισμα #10: Μπούκλες στο πλάι

Αν νιώθεις πως οι μπούκλες που φτιάχνεις «πέφτουν» και χάνουν τον όγκο τους τον χειμώνα, τότε σου μένει να δοκιμάσεις να βάλεις τα μαλλιά σου στο πλάι με μπόλικες τούφες! Δεν υπάρχει κανένα πιο εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα!