Μια νέα τεχνολογία για τα παιδιά

You are currently viewing Μια νέα τεχνολογία για τα παιδιά

Μια νέα τεχνολογία στους φακούς οράσεως έχει έρθει να αλλάξει τα δεδομένα και τις παλιές αντιλήψεις στην όραση. Διαθέτει την ποιο εξελιγμένη τεχνολογία (μοριακή φόρμουλα χρωστικών ουσιών) που εμποτίζεται μέσα στον φακό με αποτέλεσμα να έχουμε στα μάτια μας ¨τον πρώτο ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΦΑΝΟ δυναμικό φακό που στην ουσία αντικαθιστά πλήρως τους απλούς λευκούς φακούς.
Είναι ένας καθημερινός φακός τεχνολογικά εξελιγμένος. Δεν έχει όμως καμία σχέση με τα φωτοχρωμικά του παππού και της γιαγιάς που ξέραμε πριν από πολλά χρόνια.


Ωφέλη της τεχνολογίας Transitions

Για ποιον λόγο να πάρω transitions?

1) Γιατί είναι μια τεχνολογία που μας δίνει άνεση, προστασία και ευχρηστία στα μάτια μας 24 ώρες το 24ωρο.
2) Είναι μια τεχνολογία που μειώνει:
Το οπτικό θάμβος (αντηλιά)
Την οπτική κόπωση
Την φωτοευαισθησία
Και λειτουργεί προστατευτικά σε πιθανές παθήσεις της όρασης.
3) Είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος φακός που αυξάνει το contrast των χρωμάτων της ίριδας στα μάτια μας και μας δίνει ευκρίνεια και διαύγεια όρασης.. Κατάλληλος για χρήση Η/Υ δίνοντας μια ξεκούραστη όραση.
4) Είναι μια τεχνολογία που μας προσφέρει απόλυτη προστασία από την UV ακτινοβολία.

TRANSITIONS:
Τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης φωτισμού
στα μάτια μας.

Transitions & Παιδική όραση

Τα μάτια των παιδιών δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένα για να φιλτράρουν επαρκώς τις ακτίνες UV και το επιβλαβές μπλε φως, καθιστώντας το πολύ σημαντικό θέμα ότι τα μάτια τους πρέπει να είναι πάντα προστατευμένα. Οι φακοί transitions απορροφούν στο 100% της UVA και της UVB ακτινοβολίας και μειώνει το επίπονο θάμβος, επιτρέποντας στα παιδιά να βλέπουν καλά σε κάθε κατάσταση φωτισμού.
Βοηθούν στην απορρόφηση από το μπλε φως σε εσωτερικούς χώρους και ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε άθραυστα και ανθεκτικά υλικά που είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ TRANSITIONS ΤΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Γράφει ο Τάσος Θεοδοσιάδης