Γιατί η επιτυχία έρχεται με την συλλογική προσπάθεια

You are currently viewing Γιατί η επιτυχία έρχεται με την συλλογική προσπάθεια

Με προϋπηρεσία πάνω από 20 χρόνια η κ. Βιδάλη Λυδία, συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και στην οικονομική επιτυχία των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί ως Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια της είναι γνωστή στη Βόρεια Ελλάδα για τα περίφημα Ροξ Βιδάλη που έγραψαν ιστορία μέχρι και σήμερα. Παράλληλα με την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία την πορεία της στο κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων στην Πολυεθνική εταιρεία 3Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα sampling.

Όπως μας αναφέρει η ίδια, η προϋπηρεσία της στην συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία της έδωσε τις βάσεις για μια πετυχημένη πορεία στη συνέχεια. Το 2008 ανέλαβε ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Ραδιοταξί Λευκός Πύργος το οποίο στην συνέχεια κατόπιν συνένωσης με το Euro Taxi μετονομάστηκε σε Ραδιοταξί Taxiway. Ήταν η πρώτη γυναίκα στη Ελλάδα που ανέλαβε μια τέτοια θέση στον κλάδο του ΤΑΧΙ, μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη δουλειά στην οποία εκτός από τις υποχρεώσεις της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας ανέλαβε και το κομμάτι marketing της εταιρείας, χτίζοντας συνεργασίες με γνωστές εταιρείες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, εκπαιδευτικά ιδρύματα και πληθώρα άλλων επιχειρήσεων στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Το 2015 αποχώρησε από το Ραδιοταξί Taxiway για να αναλάβει την επικοινωνία και την προώθηση του ξενοδοχείου Avalon το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Μια μετάβαση στον κλάδο τουρισμού που της άνοιξε καινούργιες ορίζοντες όπως μας αναφέρει η ίδια.

Με διάφορες διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες συνεχίζει μέχρι σήμερα να εργάζεται στο ξενοδοχείο Avalon και όπως μας αναφέρει είναι μεγάλη της η ικανοποίηση να βλέπει το Avalon Airport Hotel Thessaloniki να συνεχίζει να είναι προορισμός για άτομα που ταξιδεύουν στη πόλη της Θεσσαλονίκης και επιπλέον μεγάλη της χαρά να συμμετέχει σε εκθέσεις εξωτερικού και εσωτερικού, δημιουργώντας νέες συνεργασίες. Παράλληλα το 2016 αναλαμβάνει Δημόσιες Σχέσεις και Marketing στον Πύργο του ΟΤΕ, ένα landmark της Θεσσαλονίκης, το οποίο εκείνη την χρονιά επαναλειτουργεί και με πολύ συλλογική δουλειά όπως μας αναφέρει, ο Πύργος πλέον είναι μια τοποθεσία που όχι μόνο οι τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της πόλης τον επιλέγουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ ως ένα αγαπημένο προορισμό. Έχοντας πλέον μόνο καλές κριτικές στα μέσα διαδικτύωσης νιώθει περήφανη που εργάζεται εκεί μέχρι και σήμερα. Το 2016 και αφού δεν έχει ξεπεράσει την αγάπη της για τον κλάδο του ταξί όπως μας λέει, αποφασίζει να αναλάβει την θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, αυτή την φορά, στο Ραδιοταξί Mercedes. Ένα Ραδιοταξί που ο στόλος του αποτελείται μόνο από οχήματα Μερσεντές και από πολύ αξιόλογους και καταρτισμένους επαγγελματίες. Έχοντας πλέον μεγάλη προϋπηρεσία σε ένα κομμάτι που το έχτισε και το ανέπτυξε η ίδια με πολύ κόπο, επιστρέφει έχοντας και πάλι δίπλα της όλους τους συνεργάτες της από το παρελθόν. Τώρα πλέον το Ραδιοταξί Μερσεντές έχει σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με όλα τα πεντάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, με οργανισμούς και πληθώρα επιχειρήσεων και ιδιωτών. Τέλος το 2018 αποφασίζει να προσθέσει στις εταιρείες που εκπροσωπεί, τον όμιλο Christofer, ο οποίος διατηρεί πάνω από 60 γνωστές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, και ειδικεύεται στο χώρο της εστίασης . Στις υποχρεώσεις της περιλαμβάνονται επισκέψεις σε κλαδικές και διεθνείς εκθέσεις, η διαχείριση της εικόνας του ομίλου προς την εγχώρια και διεθνή γνώμη και στο ειδικότερο κοινό που απευθύνεται, η κατάρτιση και παρουσίαση σχεδίων επικοινωνιακής πολιτικής, η διαχείριση μέσων διαδικτύωσης και η επικοινωνία για την διοργάνωση εκδηλώσεων στις επιχειρήσεις του Ομίλου.

Όταν την ρωτήσαμε πως είναι δυνατόν να διαχειρίζεται την εκπροσώπηση τόσων επιχειρήσεων και μάλιστα με επιτυχία, μας απαντάει. «ΑΓΑΠΗ. Η αγάπη μου πρωτίστως γι αυτό που κάνω μου δίνει απίστευτη δύναμη, θέληση και επιμονή. Επίσης η σκληρή δουλειά, ο καλός προγραμματισμός και το θετικό πνεύμα που με διακατέχει, συμβάλουν στο να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις που εκπροσωπώ αλλά και σε μένα την ίδια. Τέλος οφείλω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ , στους συνεργάτες μου, στους επιχειρηματίες που με εμπιστεύτηκαν και με πίστεψαν, στους συνάδερφους μου στην κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, στην οικογένεια μου και σε όλους τους δικούς μου άνθρωπος, που με στηρίζουν και μου δίνουν τόση αγάπη. Όλα αυτά συμβάλουν στην επιτυχία. Στην επιτυχία όλων μας. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»