Σόνια Θεοδοσιάδου

You are currently viewing Σόνια Θεοδοσιάδου

Η Σόνια Θεοδοσιάδου είναι γνωστή μουσική παραγωγός της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλύτερα τη δροσερή φωνή που βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του Ράδιο Καραμέλα 92,4. Μία φωνή που φροντίζει καθημερινά να μας ενημερώνει, να μας ψυχαγωγεί και μας κάνει συντροφιά.


Σόνια πώς προέκυψε η αγάπη σου για τη μουσική;

Αρχικά να σας ευχαριστήσω που με επιλέξατε στο πρώτο σας τεύχος και να ευχηθώ καλή επιτυχία!!
Πώς προέκυψε αυτή η αγάπη… Κατά κάποιο τρόπο μεγάλωσα μέσα στο ραδιόφωνο, το έχω ζήσει έντονα μέσω του πατέρα μου, που ήταν και είναι μέσα στα ραδιοφωνικά πράγματα. Ένα μικρόβιο που εισχώρησε μέσα μου και δεν πρόκειται να φύγει (από τις καλές εξαρτήσεις χιχι)…
Ήμουν 18 χρονών όταν ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο, ενώ παράλληλα σπούδαζα Διοίκηση επιχειρήσεων και θαρρώ πως θα το κάνω όσο μου επιτρέπεται, γιατί εισπράττω τόση αγάπη και χαρά που πραγματικά φεύγω άλλος άνθρωπος από το studio.

Τι είναι για εσένα το ραδιόφωνο;

Είναι κάτι μαγικό, είναι συναισθήματα που τα έχεις και μέσω αυτού τα επικοινωνείς καλυτέρα μέσω της μουσικής και των τραγουδιών. Μη μου πεις πως ποτέ σου δεν δυσκολεύτηκες να εκφραστείς και επέλεξες ένα τραγούδι να μιλήσει για εσένα; Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Για μένα είναι κάτι τόσο όμορφο και θεραπευτικό… Αχ! Και αυτή η επικοινωνία με τους ανθρώπους, δεν την αλλάζω με τίποτα!!

Σόνια έχεις ξεχωρίσει κάποιους καλλιτέχνες,ως αγαπημένους σου, από την καλλιτεχνική τους πορεία;

Μη μου βάζεις δύσκολα… Μου αρέσουν αρκετοί, ο καθένας κάτι έχει να σου δώσει! Αν ένας καλλιτέχνης μιλήσει στην καρδιά σου.. τέλος ΚΛΕΙΔΩΣΕ!!

Ως ραδιοφωνική παραγωγός πώς ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στη μουσική βιομηχανία;

Τα παρακολουθώ φυσικά αν τα αφήσεις σε αφήνουν όπως και πολλά άλλα στην ζωή!

Έχεις προτίμηση σε κάποιο είδος μουσικής;

Εγώ είμαι fun της Μουσικής, ποτέ δε μου άρεσαν οι ταμπέλες! Το κάθε είδος έχει την ώρα και την στιγμή του. Όλα χρειάζονται, άσχετα αν είμαι κομμάτι του Karamela 92,4 και απίστευτα κολλημένη με αυτή τη συχνότητα, γιατί πολύ απλά έχει γεύση καραμέλα <3

Το Ράδιο Καραμέλα, πρώην Ράδιο Έκφραση, έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις και πολλά πάρτι. Πόσα χρόνια είναι στον αέρα της πόλης μας;

Οοοοο! Πάρα πολλά χρόνια ο Έκφραση και γύρω στα 4 το ράδιο Karamela 92,4.
Πολλά πάρτι, πολλές συναυλίες με μεγάλους καλλιτέχνες, με νεότερους πολλά υποσχόμενους, υπέροχες εκδρομές.. Πάντα βρίσκαμε ευκαιρίες και συνεχίζουμε, για να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε με τον κόσμο μας, τους ακροατές μας. Σκοπός μας είναι να γνωριζόμαστε και να δημιουργούμε δυνατές σχέσεις.

Τηλεόραση ή ραδιόφωνο;

Το καθένα έχει τη χάρη του, αλλά παιδιά σαν το ραδιόφωνο δεν έχει! Έχει μία γοητεία να βρίσκεσαι πίσω από το μικρόφωνο και η φωνή σου να συντροφεύει και μαζί με τη μουσική να μπορείς να ταξιδεύεις κάποιον (ρομαντική φύση βλέπεις).
Ψηφίζω Ραδιόφωνο δαγκωτό χιχι!

Πες μας Σόνια, πού και ποιες ώρες μπορούν να σε ακούσουν οι αναγνώστες μας και να απολαύσουν τη φωνή σου, αλλά και τις μουσικές επιλογές σου;

Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στο ράδιο Karamela 92,4, πρωινές ώρες 10:30 – 14:30. Ένα 3ωρο με επιτυχίες από το χθες και το σήμερα, με ενημέρωση για το τι γίνεται στην πόλη μας και τη μεταξύ μας επικοινωνία σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Μας ακούτε και διαδικτυακά στο www.karamela924.gr