ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ
• Τόνος 150 γρ
• Φύλλα από διάφορα λαχανικά
(Baby Σπανάκι, άϊσμπερκ, ραντίτσιο, φύλλα Μουστάρδας)
• Φιλέτα από Πορτοκάλι 2-3
• Σουσάμι 5 γρ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ
• Ελαιόλαδο 240 ml.
• Λεμόνι 25 ml.
• Lime 45 ml.
• Ζάχαρη 1 κ.σ.
• Μέλι 1 κ.σ.
• Μουστάρδα 15 γρ.
• Ξύσμα από τα lime.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ VINAIGRETTE LIME
Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός του ελαιόλαδο στο μπλέντερ, χτυπάμε προσθέτοντας κορδόνι το ελαιόλαδο. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ
Ψήνουμε τον τόνο medium, μαρινάρουμε τα φυλλώδη λαχανικά με Vinaigrette Lime, τοποθετούμε στο πιάτο, γαρνίρουμε με έξτρα Vinaigrette Lime και προσθέτουμε τα φιλέτα πορτοκαλιού και το σουσάμι.
Created by Executive Chef Tzinopoulos Euripides