Οι τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη 2019

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη 2019

Επιστροφή στο ρομαντισμό με glam λάμψεις και απλότητα!
Το χρώμα που θα αγαπήσουμε φέτος την άνοιξη είναι το ΡΟΖ, σε όλες τις αποχρώσεις του.
Το χρώμα που αναδεικνύει νεανική φρεσκάδα στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα μάτια, κρατώντας την επιδερμίδα φυσική, περιποιημένη χωρίς να την επιβαρύνει με περιττό μακιγιάζ.


No makeup

Το φυσικό μακιγιάζ έχει σταθερή αξία, δείχνοντας μια γυναίκα με απλότητα και ρομαντισμό, αλλά παράλληλα και με έναν δυναμισμό. Η επιδερμίδα παραμένει απλή και περιποιημένη, με δροσερές νεανικές λάμψεις που δίνουν έναν φρέσκο τόνο στο αποτέλεσμα. Τα χείλη μένουν φυσικά και τα μάτια τονίζονται πολύ ελαφριά μαζί με τα ζυγωματικά.

Χείλη και μάγουλα

Τα κερασένια χείλη παραμένουν και αυτή την άνοιξη, λίγο πιο ζουμερά όμως κι έτσι δείχνουν πιο σαρκώδη. Το περίγραμμα λίγο ακαθόριστο και ελαφρώς σβησμένο προς τα μέσα, δίνοντας έμφαση στο κέντρο.
Τα μάγουλα τονίζονται με ροζ και ροδακινί αποχρώσεις. Το βλέμμα παραμένει πεντακάθαρο, με ελάχιστη μάσκαρα σε φυσικούς τόνους, δίνοντας έμφαση μόνο στο κάτω μέρος του προσώπου.

Σκιές

Σίγουρα θα φορεθεί πολύ το μπλε! Όμως δε θα λείπουν και οι απαλές αποχρώσεις, όπως μπεζ και ροζ. Μπορούμε να τονίσουμε και το κάτω βλέφαρο ελαφρώς στις ρίζες των βλεφάρων. Ολοκληρώνουμε με μάσκαρα σε φυσικές αποχρώσεις.


της Χριστίνας Καρτάλη