Οι Τάσεις Της Ανδρικής Μόδας Για Το Χειμώνα 2020

You are currently viewing Οι Τάσεις Της Ανδρικής Μόδας Για Το Χειμώνα 2020

Leathers, jeans, πλεκτά, βελούδινα υφάσματα, neon αποχρώσεις.. αυτός ο χειμώνας αν και μας έρχεται με δόσεις φαίνεται να αγαπά το κλασικό, να φλερτάρει με το τολμηρό και να λατρεύει το εκκεντρικό. Πιάνω μολύβι και χαρτί και σου παρουσιάζω ευθύς αμέσως όλα αυτά τα items που θα προστεθούν στη γκαρνταρόμπα μας και όλες εκείνες τις τάσεις που θα ακολουθήσουμε όλοι εμείς που λατρεύουμε τη μόδα και το ιδιαίτερο στυλ της!


In Monochrome

Όποιο χρώμα κι αν αγαπάς χτίστο απ΄ τη κορυφή ως τα νύχια και δείξτο! Αυτό το trend είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσεις ακόμη κι αν είσαι αρχάριος αφού δε χρειάζεται να ανησυχείς για τους συνδυασμούς. Διάλεξε το χρώμα που αγαπάς και τόλμησε να βουτήξεις εξ’ ολοκλήρου μέσα σε αυτό για φέτος τον χειμώνα. Το λατρεύουν οι σχεδιαστές γιατί όχι και εμείς;

Βελούδινη Επαφή

Αν η πολυτέλεια είχε υφή θα ήταν από..βελούδο! Με αυτό το μότο σχεδιαστές και στυλίστες δημιουργούν την καλύτερη εκδοχή της εντυπωσιακής εικόνας του άνδρα του φετινού χειμώνα. Βελούδινα κοστούμια, πουκάμισα, γραβάτες αλλά και βελουτέ παλτό και αξεσουάρ ‘’φοράνε τα καλά τους’’ και υπόσχονται να οδηγήσουν την εμφάνιση σου στην εγγυημένη πολυτέλεια.

Total Denim Baby

Όταν πρωτοφορέθηκαν τα jeans από τους Αμερικανούς εργάτες ορυχείων ποτέ κανείς δεν είχε σκεφτεί τη μόδα που θα ξεκινούσε και θα κατέκλειε τις πασαρέλες αλλά και τη παγκόσμια αγορά από μία τέτοια κατεξοχήν εργατική ενδυμασία. Πηγή διαχρονικής έμπνευσης για τους σχεδιαστές με κλιμάκωση φέτος που παρακολουθούμε να πρωταγωνιστεί σε ολόκληρα look. Ένα jean item δεν είναι αρκετό όταν η σεζόν προστάζει την ολική επικράτηση του denim!

Φωσφοριζέ Αγάπη!

Ό,τι άξιο προσοχής, στα βιβλία του σχολείου, είχε το έντονο χρώμα των μαρκαδόρων υπογράμμισης. Κάπου εκεί, με όλα αυτά τα neon χρώματα, που κλείδωναν το βλέμμα και αναδείκνυαν το μήνυμα έρχεται να γίνει από τους δημιουργούς μόδας η αφετηρία ενός εντυπωσιακού χειμώνα λουσμένου με πολυχρωματική φωσφοριζέ διάθεση.

Fashion College

Το σοφιστικέ στυλ επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του και αφού προσθέτει τις δικές του διορθωτικές πινελιές στο τώρα, αυτολανσάρεται με θάρρος ως η απόλυτη ‘’must do’’ τάση αυτής της σεζόν. Από τα φοιτητικά έδρανα δειλά – δειλά στο street style και έπειτα στη καθημερινότητα μας το college look ήρθε να διεκδικήσει στο λαμπερό κόσμο της μόδας τη φινέτσα και την αυστηρότητα που του αξίζει. Οι σχεδιαστές προτείνουν να το τολμήσεις πριν.. πάρεις απουσία!

Leopard: W For Wild

Τα νέα trends είναι εδώ και υπόσχονται να αφήσουν ελεύθερη τη πιο άγρια εκδοχή του εαυτού σου. T-Shirts, jackets και αξεσουάρ βγάζουν τον δυναμικό τους χαρακτήρα πιο τολμηρό από ποτέ και διεκδικούν αποφασιστικά μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου γι’ αυτόν το χειμώνα.
Η μόδα συνθέτει μία κοινωνία με ανθρώπους – καλλιτέχνες που λειτουργούν με πάθος, έμπνευση και δημιουργική φύση. Από τη σύλληψη μιας ιδέας μέχρι την υλοποίηση και τη τελική της μορφή, όπως ακριβώς θα φτάσει στα δικά σου χέρια όλοι εμείς και ο καθένας ξεχωριστά βάζει τα δυνατά του ώστε με τη δική σου προσωπική πινελιά να γίνει αυτό ακριβώς που πρέπει…η μόδα κομμάτι σου! Καλό μας χειμώνα!


Γράφει ο Βασίλης Λιάκος