Νίκος Σπυριδαντωνάκης

You are currently viewing Νίκος Σπυριδαντωνάκης

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης, γεννημένος στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρήτη, μας συστήθηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων Power of Love. Ανατρεπτικός, ρομαντικός αλλά και εγωιστής (όπως έχει δηλώσει ο ίδιος) έρχεται στο f-magazine να μας μιλήσει για όλα.


Νίκο τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Power of Love;

Η απόκτηση εμπειριών. Γενικά μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Έχεις κάνει δύο γάμους και έχεις αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Θα έκανες έναν τρίτο γάμο; Κι άλλα παιδιά;

Οχιιιιιι άλλο γάμο! Νομίζω ο γάμος και η συμβίωση σκοτώνουν τον έρωτα και αλλοιώνουν το συναίσθημα. Παιδιά θα έκανα, αν μου δινόταν η ευκαιρία θα έκανα σίγουρα. Είμαι τυχερός και ευλογημένος που έχω τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Μου έχουν δώσει ευτυχία και νόημα στην ζωή μου. Θα ήθελα να πω σ’ αυτούς που σκέφτονται να κάνουν οικογένεια, σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες, ότι τα παιδιά είναι μόνο ευτυχία.

Κάποια στιγμή αποχώρησες από το ριάλιτι. Συνέχισες να βλέπεις με τον ίδιο τρόπο τους συμμετέχοντες και το παιχνίδι ως τηλεθεατής;

Το παιχνίδι δεν το είδα ποτέ! Ούτε τα επεισόδια που ήμουν εγώ, γιατί ήθελα να είμαι ο εαυτός μου. Δεν ήθελα να δω κάτι που δε θα μου αρέσει και να μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να το αλλάξω.

Θα συμμετείχες ξανά σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

Δε νομίζω ότι ταιριάζω στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα, αν μου γινόταν κάποια πρόταση που θα ταίριαζε σ’ εμένα, θα το σκεφτόμουν. Δεν είναι το όνειρο μου η τηλεόραση όπως είναι των περισσότερων.

Έκανες φίλους στο Power of Love;

Χαχαχαχα! Επιβεβαιώθηκα γι’ άλλη μια φορά ότι υπάρχουν φίλοι για το συμφέρον κι είναι λογικό σ’ ένα ριάλιτι με χρηματικό έπαθλο ο καθένας να ‘’πατήσει’’ πάνω στον άλλον για να αναδείξει τον εαυτό

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Χωρίς έρωτα δεν υπάρχει ζωή! Στη ζωή μου θέλω να είμαι ερωτευμένος με ότι κάνω.

Άλλαξε κάτι στη ζωή σου μετά τη συμμετοχή σου στο Power of Love;

Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα! Έχω την ίδια ζωή που είχα, τους ίδιους φίλους, με τη μόνη διαφορά ότι είμαι πλέον λίγο πιο αναγνωρίσιμος, λόγω του ριάλιτι, κι όταν βγαίνω έξω μου μιλάει ο κόσμος (άνω των 40+, το κοινό μου δηλαδή. Χαχαχα)

Τι θα έλεγες σε έναν φίλο σου που θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι;

Λέω σε πολλούς φίλους μου, που δηλώσαν συμμετοχή σε διάφορα ριάλιτι, ότι δεν είναι ότι καλύτερο, διότι θα δεχτούν «πόλεμο». Γενικά, δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους και δεν αξίζει για λίγη αναγνωσιμότητα να εκθέτουμε τις προσωπικές μας ζωές και τους ανθρώπους μας.

Νίκο εσύ τι κέρδισες από όλη αυτή τη δημοσιότητα;

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα. Χαχαχα. Δεν νομίζω ότι κέρδισα κάτι σημαντικό εκτός από τη μικρή αναγνωσιμότητα. Βέβαια, χάρηκα γιατί σε κάποιους ανθρώπους, από το πουθενά, γίναμε παρέα τους και τους κάναμε λίγο να ξεχνιούνται από τα προβλήματα της καθημερινότητας τους. Αυτό για εμένα ήταν μια ικανοποίηση.

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ, με φωτογραφίσεις;

Μόντελινγκ για τρίτη ηλικία. Χαχαχα. Δεν ξέρω στην Ελλάδα αν υπάρχουν επαγγελματίες που να προσφέρουν προτάσεις σε ανθρώπους της ηλικίας μου. Οι περισσότεροι απευθύνονται σε νεαρές ηλικίες που η μόνη τους ασχολία είναι το γυμναστήριο και το εύκολο χρήμα.

Νίκο έχεις έρθει ποτέ στη Θεσσαλονίκη; Σου αρέσει η πόλη μας;

Έχω έρθει πολλές φορές. Μου αρέσει πάρα πολύύύύύ η πόλη σας κι έχω μείνει έναν χειμώνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αναμφίβολα ήταν ο καλύτερος μου χειμώνας. Η πόλη σας είναι μαγική τον χειμώνα και παρόλο το κρύο οι άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις τόσο ζεστά που νομίζεις ότι ζεις χρόνια σ ΄αυτή την πόλη.

Μότο ζωής: Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι μόνο ο εαυτός σου.
Αδιαπραγμάτευτες αξίες:
Σεβασμός κ αξιοπρέπεια
Αγαπημένος τραγουδιστής:
Γιώργος Γιαννιάς
Αγαπημένος ηθοποιός: Γιάννης Μπέζος

Αγαπημένη ταινία: Hachiko
Αγάπη: Συναίσθημα
Ζωή: Εξέλιξη
Χρήματα:
Εκπλήρωση επιθυμιών
Παιδιά: Ευτυχία


Συνέντευξη στη Φανή Συντάκη