Η βασίλισσα Κλεοπάτρα θα ήθελε να είχε το σπίτι όπως το είχε φανταστεί

You are currently viewing Η βασίλισσα Κλεοπάτρα θα ήθελε να είχε το σπίτι όπως το είχε φανταστεί

Είναι γνωστή ως η μοιραία & θελκτική βασίλισσα της Αιγύπτου. Μια βασίλισσα που έμεινε στην ιστορία! Ο λόγος για την Κλεοπάτρα. Καλλιεργώντας την τέχνη της σαγήνης σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια που τη διέκρινε «αιχμαλώτιζε» και «υπνώτιζε» τους συνομιλητές της. Είχε το μοναδικό ταλέντο να πείθει ανθρώπους να κάνουν τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως εκείνη τα ήθελε και κατάφερνε πάντα να επιτύχει τους σκοπούς της. Η Κλεοπάτρα είχε σίγουρα δυο πλευρές. Μια που γοήτευε και η μια άλλη που ήταν κρυφή, σκοτεινή και μυστήρια.

Μεταξύ θρύλου και ιστορίας η μορφή της Κλεοπάτρας, δεν έπαψε ποτέ να αιχμαλωτίζει τη φαντασία από την εποχή της ως σήμερα. Η μυθιστορηματική ζωή της τελευταίας βασίλισσας της Αιγύπτου αποτέλεσε ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους διακοσμητές.


Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε ως κύριο στοιχείο το συνδυασμό χρυσού-μαύρου. Το χρυσό είναι σικάτο και αρχοντικό ταυτόχρονα! Αντανακλά και αιχμαλωτίζει το φως. Διαχρονικό, πλούσιο, περιπετειώδες, ανεκτίμητο…. και συνώνυμο της χλιδής. Η λάμψη του επιστρέφει και διεκδικεί χώρο στο σύγχρονο design! Σαν κυρίαρχο χρώμα σε ένα χώρο δηλώνει αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργεί ένα δυναμικό σκηνικό. Είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και δένει αρμονικά με το πάντα διαχρονικό μαύρο, δίνοντας τον αέρα κομψότητας που απαιτείται. Πρόκειται για τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό που μπορεί να ισορροπήσει με μαεστρία την πολυτέλεια και την κομψότητα.

Δώσαμε ζωντάνια στο χώρο, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως το βελούδο. Απαλές υφές που συμπληρώνουν αρμονικά τη διακόσμηση, δημιουργώντας την επιθυμητή αίσθηση πολυτέλειας.
Οι στρογγυλεμένες άκρες και τα όμορφα μεταλλικά πόδια στα έπιπλα καταφέρνουν να ισορροπήσουν απόλυτα την κομψότητα και το σύγχρονο στυλ.
Τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αποπνέουν τόλμη και οι καθρέφτες δίνουν πολυτελή νότα, μια μεγαλοπρεπή αίσθηση.
Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό & ανυπέρβλητα elegant. Θα θελήσεις να το υιοθετήσεις αμέσως!

Είμαστε πεπεισμένοι πως η ένδοξη βασίλισσα Κλεοπάτρα θα ένιωθε υπέροχα στο χώρο που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για αυτήν. Ένα χώρο αντάξιο του θρύλου της.
Θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση; Κλείσε το μάτι στην πολυτέλεια, μπες στο παλάτι της και ανακάλυψε πως θα το είχε διακοσμήσει.
Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσεις να εντάξεις το χρυσό-μαύρο στη διακόσμηση του χώρου σου, θυμήσου πως το αποτέλεσμα θα είναι πλούσιο, ζεστό και πάνω από όλα διαχρονικό.